Ook in nieuw Oost huizen lezers, wonen schrijvers. Voor de laatste aflevering van de zinderende literaire roadshow trekt Schrijvers uit Oost daarom naar IJburg: in theatercafé Vrijburcht hebben we twee bijzondere gasten, beide met een eigenzinnige band met literatuur.

Na een geestverruimende aflevering met dichter Tjitske Jansen in het koetshuis van Huize Frankendael, heeft de laatste ronde van Schrijvers uit Oost twee gasten met een roemrijke staat van dienst. Wie dat zijn houden we voorlopig geheim.

Als slot van de avond is er natuurlijk de bekendmaking van de terugkerende wedstrijd ‘Schrijf je Straat’ én de presentatie van de bundel OOST door Uitgeverij Babel & Voss (o.a. Das Magazin).

Deze bundel is een verzameling literaire bijdragen van alle gasten uit de serie Schrijvers uit Oost; o.a. Maartje Wortel, Gustaaf Peek, Ivo Victoria.

*Schrijvers uit Oost is een literair jaarprogramma dat zich richt op schrijvers die wonen en werken in Amsterdam Oost. Publiek uit stad en land komt op deze presentaties af.

Schrijvers uit Oost #6 komt tot stand in samenwerking met Theater Vrijburcht

PRAKTISCH
Schrijvers uit Oost #6, vrijdag 31 mei 20:30-22.30 uur, inloop vanaf 20:00 uur, €5,-. Maaltijd vanaf 18:00 uur, €15,-. Theater Vrijburcht Jan Olphert Vaillantlaan 143. Reserveren: info@schrijversuitoost.nl. Meer op www.schrijversuitoost.nl

Comments are closed.