Linnaeus Live: schrijvers en soep

Elke laatste donderdag van de maand is er Linnaeus Live in OBA Linnaeus om 19:00. Deze maandelijkse literaire talkshow wordt georganiseerd door Schrijvers uit Oost, OBA Linnaeus en Linnaeus Boekhandel.
Steeds worden auteurs, die (onlangs) een nieuw boek hebben uitgebracht, door Maaike Bergstra geïnterviewd. In de vaste rubriek ‘Uit de kast’ halen de gasten hun favoriete boek uit de kast en maken daar het publiek enthousiast voor. En er is soep.

Te gast waren al: Herman Koch, Iris Koppe en Henk Hofstede, Gustaaf Peek en Philip Snijder, Eva Posthuma de Boer en Elfie Tromp, Jamal Ouariachi en Lykele Muus, Anja Sicking en Franca Treur, Walter van den Berg en Anton Valens, Rob van Essen en Roos van Rijswijk, Pauline Slot en Laura Broekhuysen, Tjeerd Posthuma en Basje Boer, Hannah van Wieringen en Marijke Schermer, Christine Otten en Roman Helinski, Wytske Versteeg en Nhung Dam, Murat Isik en Alex Boogers, Wanda Reisel en Herman Koch, Nina Polak en Anne-Marieke Samson, Marjolijn van Heemstra en Etchica Voorn, Saskia Goldschmidt en Louis Stiller, Jan van Aken en Herien Wensink, Daan Heerma van Voss en Antoinette Beumer, Chris Polanen en Aafke Romeijn, Kira Wuck en Elfie Tromp, Julien Ignacio, Nicolien Mizee

Comments are closed.