Colofon

De redactie bestaat uit Maaike Bergstra, Teuntje Klinkenberg en Jessica Swinkels. Wouter Bok biedt ondersteuning. Gerard Kogelman is zakelijk leider.

Initiatiefnemer van Schrijvers uit Oost was Marian Boyer (1954-2013). Zij schreef toneel, romans en verhalen. Los werk in o.a. De Revisor en Bouillon. Haar debuut Het engelentransport werd genomineerd voor de Marten Toonder/Geertjan Lubberhuizenprijs en de Vrouw & Kultuur Debuutprijs. Haar roman Een geslaagd leven verscheen in januari 2013 bij Uitgeverij De Geus. Boyer was initiator en artistiek leider van Platform Theaterauteurs.

Maaike Bergstra is schrijver en docent creatief schrijven. Er werden verschillende stukken en scènes van haar uitgegeven door Theaterboek.

Teuntje Klinkenberg is regisseur en coach. Ook publiceerde zij een roman bij Nieuw Amsterdam: De methode Coué

Jessica Swinkels was conservator van het Letterkundig museum en is maker van diverse literaire films en documentaires, o.a. met Swinkels en Swinkels media-productions.

Wouter Bok is freelance redacteur en recensent. Daarnaast is hij werkzaam als redacteur bij Recensieweb.

Website: Remy Gorissen.

Met speciale dank aan: Claartje van den Broek (oud-redactielid), Piet Boogert/Lloyd Hotel, Daan den Engelsman/Vedicom, Iteda Network Solutions

 

Links:
Schrijven Online
Schrijverspunt
Boekhandel van Pampus
Linnaeus Boekhandel
Babel & Voss Uitgevers

Comments are closed.